Category: Liderlige tøser

Thai massage sjælland roskilde thai massage

24.11.2015

thai massage sjælland roskilde thai massage

Parent Category: Denmark: Category: Thaimassage Sjælland. Vilai Frederiksen har været i Danmark i mere end 30 år. Og i sin thai massage klinik i Fiolgade i Helsingør, kan hun hjælpe dig med at lindre smerter, eller gener, fra blandt andet muskler som er ømme, smerter i hovedet, følelsen af at være stresset, skader fra. Velkommen til Nice Thai Massage i RoskildeHer kan du få en pause fra den travle hverdag. I vores klinik på Ros' Torv i Roskilde byder vi på flere massageformer. Velkommen til. Thai Fysiurgisk Massage. Præstemarksvej 12, Roskilde. importfolio.eu Åbningstider: alle dage - Tidsbestilling på tlf. eller TILBUD. 1 time kr. Helkropsmassage med olie. Massage giver øget velvære og fornyet energi og ikke mindst hjælper.

Thai massage sjælland roskilde thai massage - når

Med en central placering på byens gågade, er der masser af mulighed for parkering i nærheden, så nu behøver du ikke tage til Thailand for at prøve den fantastiske form for massage. Vi tager ikke telefonen hvis du ringer fra hemmelig nr. Priser Ønsker De behandling af én bestemt Thai pige, kan dette også lade sig gøre. Velkommen til. Thai Fysiurgisk Massage. Præstemarksvej 12, Roskilde. importfolio.eu Åbningstider: alle dage - Tidsbestilling på tlf. eller TILBUD. 1 time kr. Helkropsmassage med olie. Massage giver øget velvære og fornyet energi og ikke mindst hjælper. Nice Thaimassage, Roskilde, Denmark. 48 likes · 1 talking about this · 12 were here. Velkommen til Nice Thai Massage i Roskilde Her kan du få en pause. importfolio.eu importfolio.eu Beliggenhed: Sjælland Roskilde. De vigtigste nøgleord for dette firma er: massage og thaimassage. For mere information ring til 29 28 48 36, besøg os på Vindingevej 3 A, Roskilde eller se vores website.

Videos

Thai Massage

Thai massage sjælland roskilde thai massage - der

Thai Massage indebærer en række strække bevægelser, der forbedrer kroppens fleksibilitet, leddenes bevægelse og også forbedrer blodcirkulationen i hele kroppen. Er der mulighed for parmassage 2 veninder d. Med en central placering på byens gågade, er der masser af mulighed for parkering i nærheden, så nu behøver du ikke tage til Thailand for at prøve den fantastiske form for massage. Indkørsel mellem de to hvide løver ved vejen. Vi tager ikke telefonen hvis du ringer fra hemmelig nr. OTM yder blandt andet traditionel thai massage, og olie thai massage. Ønsker du at bestille tid så kontakt os på telefonen, vi er ikke tilgængelige på mail. thai massage sjælland roskilde thai massage

 Comments: 0

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *