Category: Pige patter

Mand søger mænd verdens længste pik

13.04.2016

mand søger mænd verdens længste pik

Nyt verdenskort viser, hvor lange (eller korte) mænds penisser i gennemsnit er verden over. De danske mænd har ikke noget at græde over, for med en gennemsnitlig længde på 15,29 centimeter i erigeret tilstand, er de både længere end svenske Så jo større manden er, jo større er hans penis også. Kun fem europæiske nationer slår os på jernets længde, og i Skandinavien ligger Danmark klart nummer et med en tissemand, der i gennemsnit måler 14,88 centimeter i erektion. - Vi er virkelig heldige på alle områder. Vi har dejlige mænd, der kan kommunikere om følelser, og som samtidig er godt skåret. Når ejeren af verdens største penis dør, skal den udstilles på museum. Må jeg foreslå, at I kalder udstillingen 'Jonah and the Whale'(Jonah og Hvalen,reference til Biblen), skriver Jonah Falcon i et brev til museet. Kvinder er mere utro når deres mænd har store penis. Det Islandske Fallologiske Museum.

Mand søger mænd verdens længste pik - kan

Din internetbrowser er desværre uddateret. Og Det Var Danmark ålæ ålæ ålæ. Sidste 10 Sexnyheder Billede galleri fra Bikinifrit område med nudister Udspionere fin frue i gennemsigtig skørt Gratis 1st advent film med Nicole Brøggler Guide til de mest populære gaver til en fræk jul Videofilm af nøgne danske vinterbader Metoo - Hetoo hvor mænd bliver sexchikaneret Se danske Nicole Brøggler's første pornofilm her Nøgenbilleder og sexvideo med "De unge mødre" Sukker-far knepper unge Gold-diggers Nigger pik til forsømte fruer og frøkener!!!

Videos

Hvordan måler man penis korrekt? Når ejeren af verdens største penis dør, skal den udstilles på museum. Må jeg foreslå, at I kalder udstillingen 'Jonah and the Whale'(Jonah og Hvalen,reference til Biblen), skriver Jonah Falcon i et brev til museet. Kvinder er mere utro når deres mænd har store penis. Det Islandske Fallologiske Museum. Kun fem europæiske nationer slår os på jernets længde, og i Skandinavien ligger Danmark klart nummer et med en tissemand, der i gennemsnit måler 14,88 centimeter i erektion. - Vi er virkelig heldige på alle områder. Vi har dejlige mænd, der kan kommunikere om følelser, og som samtidig er godt skåret. Verdens længste penisser på 17,9 cm i erigeret tilstand tilhører mænd i Den Demokratiske Republik Congo. En lang penis er dog ikke afgørende for god sex. mand søger mænd verdens længste pik

 Comments: 0

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *